2012-06-12 08:51:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - a mai nap legyen a szórakozásé

Napi horoszkóp június 12.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napot szánja a szórakozásnak. Amúgy is későn vág bele e munkájába, és valahogy semmivel sem halad. Alighanem az utóbbi időben valóban túl is hajszolta magát. Nem ártana egy kis lazulás, hogy régi ereje visszatérjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A napokban váratlanul pénzhez juthat, vagy más módon vagyonosodik. Egy üzleti életet érintő ügye is jó fordulatot vehet. A lehetőségei is tágulnak, de inkább a minőségi javulást keresse, mint a mennyiségit. Kerülje a túlterhelést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egyre közelebb kerülhet a céljaihoz. Egy csapásra akár több problémát is megoldhat, ma annyira elemében lehet. A legnagyobb hajtóerő persze az ön számára a szerelem, ne is tagadja. Van valaki, aki formában tartja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A változások néha jó hatással vannak az életünkre. Sok múlik azon, hogy elég rugalmas-e ahhoz, hogy ezt jól fogja fel. A gyermek örül annak, ha felnő. A felnőtt már kevésbé, hogy öregszik. De minden tapasztalat gazdagít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A nyár eleji borús, csapadékos idő a hangulatára is rányomja a bélyegét. De még ön sem lehet mindig virágos kedvében. A szomorúság arra is jó, hogy utána annál vidámabb színben láthassa a napot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Most a családja a legfontosabb az életében. Ne hanyagolja el őket a munka, vagy a barátok miatt. Igaz, a változatosság önnek is kell, de ezt most egy kicsit háttérbe kellene szorítania, ha jót akar magának is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mélyen magába kellene végre néznie, és akkor rá fog jönni, hogy mi is az, amin változtatnia kell. A folyamatos önkontroll segít önnek, hogy ne sodorják el az események. Ami történik épülésére szolgálhat, ha ura a helyzetének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Alaposan meg kell szerveznie a napját, ha mindent el akar végezni, amit sikerült bezsúfolnia a napi programjába. Elsődleges, hogy rangsoroljon. A nagy odafigyelést, ihletet igénylő dolgokat még délelőtt végezze el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az őszinteség önnek alapvető tulajdonsága, ezért nehezére esik, ha valakinek nem mondhat igazat. Mégis, valamit meg kell őriznie magában, ha tisztának és szépnek akarja látni. Csak amit magában tart, az a titok.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma rendkívül sikeres napja lehet: bármibe is kezd bele, azt biztosan véghez is viszi. Segítőkre is talál régi jó barátok, rokoni kapcsolatok által. Ma még a hivatalnokok is a segítségére lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Már a felkelés is nehezére esett, mégsem halogathatja tovább a sportosabb életvitel bevezetését. Árulkodó jelek jelzik, hogy már nem a régi. Ha frusztráció nélkül akar strandra menni, fusson minden reggel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön általában is igen érzékeny, érzelmes fajta, most azonban kezd túllépni minden határon. Ez különösen a partnerét viselheti meg. Ön talán nem is gondolja, de a társa hajlamos magát hibáztatni az ön bánataiért.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: